logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Geheime Liefde is uitverkocht! Je kunt hieronder wel alvast jouw locker of parkeerticket aanschaffen! Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer er weer kaartjes vrijkomen voor 2019? Laat dan hier jouw mailadres achter!

Geheime Liefde is uitverkocht!

  Let op: We raden je af tickets van derden te kopen! We kunnen je via deze weg geen garantie op de echtheid van tickets geven en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival.

  Locker

  Reserveer alvast jouw kluisje op het festivalterrein en ontvang een eigen persoonlijke code om deze tijdens het festival te openen en hersluiten. Let op: de code voor jouw kluisje ontvang je per mail op vrijdag 11 mei 2018 (1 dag voor het festival).

  Parkeerticket

  Wanneer je met de auto naar Geheime Liefde komt, kun je deze op het tijdelijke parkeerterrein achterlaten. Om jezelf te verzekeren van een plek, kun je vooraf een parkeerticket online aanschaffen. 1 parkeerticket is geldig voor 1 auto.