logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Kunnen kaarten uitverkopen voordat de reguliere kaartverkoop start?

Het is mogelijk dat Geheime Liefde is uitverkocht nadat alle voucher-houders hun tickets hebben verzilverd, maar we verwachten nog een klein aantal tickets te hebben voor de reguliere verkoop.

Ik kan zowel zaterdag 7 als zondag 8 augustus niet, kan ik mijn voucher later inzetten?

Je kunt jouw voucher ook bewaren voor Geheime Liefde in 2022 of 2023. Volgend jaar zal het festival plaats vinden op 14 & 21 mei 2022, de datum voor de editie van 2023 is nog niet bekend!

Ik heb (een deel van) mijn voucher verzilverd en nu nog een bedrag open staan, wat nu?

Ja dat kan zeker. Je hebt met jouw voucher toegang tot de ticketshop en het bedrag wat je tekort komt, kun je gewoon bij betalen!

Ik heb meerdere vouchercodes maar ik heb maar één mail gehad, wat nu?

In de mail vanuit ons wordt er (automatisch) maar één weergegeven, maar wees niet bang: je kunt via de link in de mail al jouw vouchercodes verzilveren! Deze heb je vanuit onze ticketpartner YourTicketProvider ontvangen. Ben je 'm kwijt? Dan kun je contact opnemen met info@yourticketprovider.nl.

Ik heb geen nieuwsbrieven ontvangen, hoe kan ik mijn voucher verzilveren?

Kun je even een mailtje naar info@thezooevents.nl sturen? Vermeld hierbij jouw referentienummer, dan sturen wij je de nieuwsbrief met juiste link naar de ticketshop toe!

Waarom is mijn ticket een voucher geworden?

Geheime Liefde zou in 2021 op 1 en 8 mei op 2 zaterdagen plaatsvinden in plaats van op een zaterdag en zondag, zoals dat in 2020 wel het geval was. Omdat wij als organisatie zijnde bezoekers geen dag wilden opleggen, is er gekozen om alle tickets ongeldig te maken en onze bezoekers vouchers toe te sturen. Zo kon iedereen zijn of haar favoriete dag claimen wanneer de ticketshop zou openen.

Nu door de geldende corona-maatregelen Geheime Liefde op 1 en 8 mei niet kan doorgaan, kun je gelukkig je voucher nog steeds inzetten voor jouw favoriete dag kan kiezen, maar dan 7 of 8 augustus! Alle voucher-houders hebben een mail van ons gehad met meer informatie!

Ik had vorig jaar vier zaterdag tickets maar wil nu vier combitickets kan dat wel?

Je kan hetzelfde aantal tickets kopen als dat je voor de editie van 2020 had aangeschaft! Had je toen 4 zaterdagtickets, dan kun je nu 4 zaterdag-, zondag-, combi- OF combitickets met Lief kopen! Het is niet mogelijk om dan 2 zaterdag- & 2 zondagtickets te kopen.

Hoe zit het met sneltesten & vaccinaties?

We gaan er vanuit dat we Geheime Liefde Festival gewoon kunnen organiseren zoals jullie het van ons gewend zijn. Mochten er tegen die tijd nog wel maatregelen van kracht zijn, moeten we ons daar natuurlijk wel aan houden maar daar zullen we je ruim van tevoren over informeren!

Ik heb in 2020 mijn kaartje via Ticketswap gekocht, wat nu?

Indien je geen mail van ons hebt gehad, kun je het beste even contact met TicketSwap opnemen.

Ik had destijds ticket fase 1 kaarten, kan ik voor dit zelfde bedrag nu weer mijn tickets kopen?

In de ticketshop voor voucher-houders werken we om technische redenen niet met fase’s, maar hebben de tickets één prijs. Sommigen zullen iets bij moeten leggen, anderen zijn blij met een iets goedkopere prijs van de tickets.

Geheime Liefde wordt door The Zoo Events in het diepste geheim georganiseerd. Hierdoor staat je vraag misschien niet in de FAQ! Als je echt een brandende, unieke vraag hebt, dan kun je deze via onderstaand formulier stellen. Wie weet verschijnt er een antwoord in je mailbox...