logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Ik heb (een deel van) mijn voucher verzilverd en nu nog een bedrag open staan, wat nu?

Het resterende bedrag op jouw voucher kun je gewoon meenemen naar het volgende jaar, totdat de voucher verloopt! Dit staat in de mail waar je je vouchercode in ontving óf kun je navragen bij YourTicketProvider.

Waarom is mijn ticket een voucher geworden?

Geheime Liefde zou in 2021 op 1 en 8 mei op 2 zaterdagen plaatsvinden in plaats van op een zaterdag en zondag, zoals dat in 2020 wel het geval was. Omdat wij als organisatie zijnde bezoekers geen dag wilden opleggen, is er gekozen om alle tickets ongeldig te maken en onze bezoekers vouchers toe te sturen. Zo kon iedereen zijn of haar favoriete dag claimen wanneer de ticketshop zou openen.

Nu door de geldende corona-maatregelen Geheime Liefde op 1 en 8 mei niet kan doorgaan, kun je gelukkig je voucher nog steeds inzetten voor jouw favoriete dag kan kiezen, maar dan 31 juli, 7 of 8 augustus! Alle voucher-houders hebben een mail van ons gehad met meer informatie!

Wanneer krijg ik als kaartkoper bericht van jullie?

Alle hoofdkaartkopers (die de bestelling geplaatst hebben), hebben zojuist een mail van ons ontvangen waar verschillende ticketopties staan. Je kunt kiezen voor jouw favoriete festivaldag in 2022 (14 of 21 mei), een donatie, een voucher of een refund.

Kan ik mijn tickets meenemen naar 2022?

Dat kan zéker! Graag zelfs... Je ontvangt hier binnenkort meer informatie over.

Welke ticketopties zijn er?

Als compensatie voor jouw bestelling kun je kiezen om je entreebewijs mee te nemen naar 2022, een voucher aan te vragen (hier hoef je niets voor te doen!), een donatie te doen of een refund aanvraag te doen. Deze keuzes kun je in de compensatiemail maken die de hoofdkaartkoper 27/7 van ons heeft ontvangen. Let op: je kunt t/m 2 augustus jouw keuze doorgeven. Maak je geen keuze, dan krijg je automatisch een voucher toegestuurd.

Tot wanneer kan ik mijn compensatiekeuze doorgeven?

Je kunt via de nieuwsbrief die je hebt ontvangen t/m 2 augustus jouw keuze doorgeven! Maak je geen keuze of maak je deze keuze niet op tijd, dan ontvang je automatisch een voucher.

Hoelang is mijn voucher geldig?

Of je nu in 2020 of in 2021 een voucher hebt ontvangen, deze zijn beiden geldig t/m Geheime Liefde in 2024!

Geheime Liefde wordt door The Zoo Events in het diepste geheim georganiseerd. Hierdoor staat je vraag misschien niet in de FAQ! Als je echt een brandende, unieke vraag hebt, dan kun je deze via onderstaand formulier stellen. Wie weet verschijnt er een antwoord in je mailbox...