logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Klopt het dat er een nieuwe datum is voor Geheime Liefde

Doordat alle festivals en evenementen tot 1 juni niet mogen doorgaan (i.v.m. COVID-19), kan Geheime Liefde op 9 en 10 mei helaas niet plaatsvinden. Gelukkig hebben we het allerfijnste feestje van 2020 kunnen verplaatsen naar later dit jaar.

Op het prachtige Fort bij Vechten hebben we begin oktober een nieuw plekje voor ons bijzondere festival gevonden. Geheime Liefde zal dit jaar op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober plaatsvinden!

Ik heb mijn kaartje voor de oude datum gekocht. Wanneer is deze nu geldig?

Het Geheime Liefde weekend wordt verschoven van zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020 naar vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober 2020. Wat betekent dit voor jou? 

 • Aangeschafte kaartjes voor Geheime Liefde zaterdag 9 mei zijn automatisch geldig voor zaterdag 3 oktober.

 • Kaartjes voor zondag 10 mei worden automatisch omgezet naar een toegangsbewijs voor vrijdag 2 oktober

 • Combinatietickets blijven voor het hele weekend geldig en ook combinatietickets met Lief Festival blijven geldig voor de nieuwe data. 

 • Ook aangeschafte parkeertickets, kluisjes en munten worden automatisch omgezet naar de nieuwe datum/data.

Hier hoef je dus niets voor te doen!

Kun je op de nieuwe data niet? T/m 31 maart kun je een refund aanvragen. gebruik hiervoor het formulier dat in de nieuwsbrief staat die je van ons hebt ontvangen! Geen mail gehad en wel een kaartje gekocht via onze officiële website? Stuur ons dan even een berichtje via info@thezooevents.nl en wij zorgen dat het formulier alsnog jouw kant op komt!  

Kaartjes: hoe kom je hieraan?

Jouw toegangsbewijs voor Geheime Liefde 2020 koop je hier. 

Let op: Wij raden het af om tickets via derden te kopen, op deze manier kunnen wij niet de echtheid ervan garanderen! Onze ticketpartners zijn YourTicketProvider en Festicket. 

Kluisjes: Waar laat je op het Fort jouw spullen?

Er zijn kluisjes aanwezig van Eventsafe. Je kunt hierin je spullen veilig opbergen en gedurende de dag de kluis openen en hersluiten. Een kluisje kost €7,- (medium) of €9 (large),-.

Heb jij jouw kluisje online al gereserveerd? Dan ontvang jij jouw kluiscode één dag voorafgaand aan het festival in je mail.

Ben je wat spullen uit je kluis vergeten na het festival? Neem dan contact op met Eventsafe.

Entree: wat mag je wel en niet meenemen?

Dat is een hele goede vraag... eens kijken...

Wel: nog niet opgeblazen opblaasdieren, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's... oh, en deodorant sticks/zonnebrand en soortgelijke producten als ze nog in de officiele verpakking zitten! Elektronische sigaretten mogen ook mee naar binnen, echter alleen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, gevulde elektronische sigaretten, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Stuur ons op tijd een mailtje!

Foto’s maken: mag dit?

Wanneer het om jouw eigen foto-album of altijd-verstopte dagboek gaat, mag je jouw avontuur vastleggen middels een (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of mobieltje. 

Een (semi-) professionele camera komt echter niet door de muren van het fort.

Medisch: wat als je allergisch bent of medicijnen moet slikken?

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het festivalterrein.

Op het festival is EHBO aanwezig. ZIj hebben o.a. pleister en pijnstillers, dit hoef je dus niet zelf mee te nemen smile 

Pers: mag je ook komen?

Iedereen is welkom, maar.... op Geheime Liefde is alles geheim! Er zijn dus geen persaccreditaties aan te vragen en een (semi-) professionele camera komt niet door de muren van het fort.

Huisregels: waaraan mag je je op Geheime Liefde houden?

Ja, die hebben we! Lees ze hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van XSENSE. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Huisregels Geheime Liefde

Heb jij een ticket voor dit festival? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op Geheime Liefde gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je deze dag zorgeloos kunt genieten en er een bijzondere & onvergetelijke ervaring van maken. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

 • Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het festival aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via Your Ticket Provider of Festicket (hotelpakket) hebt aangeschaft, is dit zeker het geval. Andere verkooppunten of via derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je het terrein niet op kunt.
 • Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van Geheime Liefde! Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien.
 • Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de ingang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.
 • Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.
 • Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.
 • Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het festival geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.
 • Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!
 • Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.
 • Fort Vechten is omringd door water: zwemmen kan hier niet! We willen er namelijk zeker van zijn dat je bijvoorbeeld niet onderkoeld raakt. Met blote voeten de temperatuur van het water voelen is natuurlijk wel toegestaan.
 • Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.
 • Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie van Geheime Liefde, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is en hebben zelf ook de nodige hulpmiddelen op het terrein. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.
 • Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel en de overheid op.

Blader ook door de algemene voorwaarden van XSENSE B.V.:  Klik hier

Ik ben een creatieve cateraar: waar meld ik mij aan?

Heb je een bijzonder food concept en denk je hiermee goed bij een festival van ons te passen? Stuur dan een mail naar info@thezoo.nl - met als onderwerp ‘Creatieve cateraar festivals’ - en voeg hier foto’s van jouw stand en verkoopwaar, inclusief gegevens (website, facebook, ed) bij. Mochten we interesse hebben, dan nemen we zeker contact met je op!

Geheime Liefde wordt door The Zoo Events in het diepste geheim georganiseerd. Hierdoor staat je vraag misschien niet in de FAQ! Als je echt een brandende, unieke vraag hebt, dan kun je deze via onderstaand formulier stellen. Wie weet verschijnt er een antwoord in je mailbox...