{FBPIX} {script_head} {script_body}
logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Ik heb (een deel van) mijn voucher verzilverd en nu nog een bedrag open staan, wat nu?

Het resterende bedrag op jouw voucher kun je gewoon meenemen naar het volgende jaar, de voucher verloopt in 2024.

Entree: wat mag je wel en niet meenemen?

Dat is een hele goede vraag... eens kijken...

Wel: nog niet opgeblazen opblaasdieren, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's... oh, en deodorant sticks/zonnebrand en soortgelijke producten als ze nog in de officiele verpakking zitten! Elektronische sigaretten mogen ook mee naar binnen, echter alleen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, gevulde elektronische sigaretten, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Stuur ons op tijd een mailtje!

Wat is de minimum leeftijd?

Om tijdens Geheime Liefde Fort bij Vechten te betreden, moet je minimaal 18 jaar zijn. Breng een geldig legitimatiebewijs mee!

Ik heb vragen over mijn ticket, wat nu?

Voor vragen omtrent jouw toegangsbewijs kun je contact opnemen met info@yourticketprovider.nl.
Heb je jouw ticket(s) niet ontvangen? Ga naar www.ticketopvragen.nl en verstuur ze direct opnieuw naar jezelf per mail.

Ik heb meerdere vouchers, hoe kan ik deze verzilveren?

Je kunt jouw voucher(s) in de laatste stap van het bestelproces verzilveren. Dit doe je na het invullen van je e-mailadres bij ‘Verzilver je voucher(s) hier’.

Heb je meerdere vouchers? Je kunt meerdere vouchers in één bestelling verzilveren! 

Pers: mag je ook komen?

Iedereen is welkom, maar.... op Geheime Liefde is alles geheim! Er zijn dus geen persaccreditaties aan te vragen en een (semi-) professionele camera komt niet door de muren van het fort.

Medisch: wat als je allergisch bent of medicijnen moet slikken?

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@xsense.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het festivalterrein.

Op het festival is EHBO aanwezig. ZIj hebben o.a. pleister en pijnstillers, dit hoef je dus niet zelf mee te nemen smile 

Algemene voorwaarden

Voor dit evenement zijn de Algemene Voorwaarden van XSENSE B.V. van toepassing.
De privacyovereenkomst lees je hier.

Wat houdt ticketlock in?

LET OP: Om veiligheidsoverwegingen ontvang je jouw tickets 48 uur vóór het evenement. 
Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn? Dan kun je eenvoudig jouw tickets doorverkopen via TicketSwap, door op de knop te klikken in de bevestigingsmail van YourTicketProvider. 

Ben je jouw bestelling kwijt? Via www.ticketopvragen.nl kun je aan de hand van het REFnummer op je bankafschrift opnieuw de bevestiging naar jezelf versturen. 
Heb je andere vragen of kom je er niet uit? Mail dan naar info@yourticketprovider.nl. 

Let op: er vindt een storing plaats in het contactformulier (hier zijn we druk mee bezig!) waardoor niet alle berichten bij ons aankomen... Heb je een dringende vraag? Stel 'm via info@thezooevents.nl. Liefs...