logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

het fijnste feestje van het jaar

Totaal onverwachts en lamgeslagen door de persconferentie van vrijdag 9 juli, moeten we jullie opnieuw vertellen dat Geheime Liefde Festival niet door zal kunnen gaan...

In de afgelopen 12 maanden hebben wij keihard gewerkt om de festivalzomer van 2021 onvergetelijk te maken. We hebben ons gecommiteerd aan het vaak wisselende en warrige beleid vanuit de centrale overheid en ons gehouden aan alle maatregelen. Daarnaast hebben we veel energie gestoken in 'Testen voor Toegang' en de daarbij horende eisen.

We snappen dat dit voor jou als festivalliefhebber een waanzinnige dreun is, een dreun die ook wij als organisatie moeten verwerken... Nadat we een aantal weken geleden het idee kregen dat we COVID voor een groot gedeelte achter ons konden laten, zijn we opnieuw geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid.

Slechts twee weken na de zo gewenste versoepelingen werd alles teruggedraaid. We zouden deze zomer zó graag met jullie het leven vieren en inhalen wat we hebben moeten missen. Gezondheid als argument slaat elke discussie dood. We willen de ernst van deze pandemie zeker niet bagatelliseren, maar het gevoerde beleid is voor ons moeilijk te begrijpen.

Ontdek | Feest | Dans | Geniet

Wij gaan echter niet bij de pakken neerzitten. Wij gaan de moed niet verliezen. Wij blijven doorgaan! Natuurlijk zijn ook wij gefrustreerd en begrijpen wij het als geen anders dat jullie dat ook zijn. De komende tijd gebruiken we om nieuwe plannen te maken, om elkaar moed in te spreken en geloof te krijgen zodat we jullie kunnen gaan verrassen met nóg mooiere festivaldagen in de toekomst!

Gelukkig zijn wij aangesloten bij het Garantiefonds, wat een deel van de gemaakte kosten zal dekken. Zodra hier meer over bekend is, zullen we al onze kaartkopers informeren over de mogelijkheden en de te nemen stapen. Al hopen we natuurlijk dat jullie je hier en nu al voornemen om jullie kaartjes (opnieuw) te bewaren voor volgend jaar. Dan is Geheime Liefe terug op zaterdag 14 & zaterdag 21 mei 2022!

Probeer er een mooie zomer van te maken binnen de mogelijkheden die er zijn en blijf gezond! Hopelijk tot snel...

Liefs, team Geheime Liefde ❤

Mijn Route

Go!

Pendelbussen

Per openbaar vervoer reis je via Centraal Station Utrecht. Vanaf hier rijden speciaal ingezette pendelbussen. Deze vertrekken tegenover het Jaarbeursplein (Entree Jaarbeurs/Veemarktplein).

Deze bussen brengen je ook weer terug bij het station waar je bent opgestapt. Een retourticket kost € 5,- en schaf je aan bij de buschauffeur. 

Fiets

Woon je in Utrecht? Het beste en snelste is om dan lekker op de fiets naar Fort Vechten te komen. Vanaf het stadion Galgenwaard is het maar 10 minuten fietsen. Er is een grote fietsenstalling op het Fort aanwezig.

Auto

Het navigatieadres van Fort Vechten is Achterdijk 12, Bunnik (Utrecht). Parkeren is mogelijk op de aangewezen parkeerterreinen, volg de instructies van de parkeerbegeleiders.

Een parkeerticket kost € 12,50 en schaf je middels contant geld of per pin aan bij de parkeerwachter aan, als je deze nog niet van te voren online hebt gekocht.

Veelgestelde Vragen

Ik heb (een deel van) mijn voucher verzilverd en nu nog een bedrag open staan, wat nu?

Het resterende bedrag op jouw voucher kun je gewoon meenemen naar het volgende jaar, totdat de voucher verloopt! Dit staat in de mail waar je je vouchercode in ontving óf kun je navragen bij YourTicketProvider.

Waarom is mijn ticket een voucher geworden?

Geheime Liefde zou in 2021 op 1 en 8 mei op 2 zaterdagen plaatsvinden in plaats van op een zaterdag en zondag, zoals dat in 2020 wel het geval was. Omdat wij als organisatie zijnde bezoekers geen dag wilden opleggen, is er gekozen om alle tickets ongeldig te maken en onze bezoekers vouchers toe te sturen. Zo kon iedereen zijn of haar favoriete dag claimen wanneer de ticketshop zou openen.

Nu door de geldende corona-maatregelen Geheime Liefde op 1 en 8 mei niet kan doorgaan, kun je gelukkig je voucher nog steeds inzetten voor jouw favoriete dag kan kiezen, maar dan 31 juli, 7 of 8 augustus! Alle voucher-houders hebben een mail van ons gehad met meer informatie!

Wanneer krijg ik als kaartkoper bericht van jullie?

Alle hoofdkaartkopers (die de bestelling geplaatst hebben), hebben zojuist een mail van ons ontvangen waar verschillende ticketopties staan. Je kunt kiezen voor jouw favoriete festivaldag in 2022 (14 of 21 mei), een donatie, een voucher of een refund.

Kan ik mijn tickets meenemen naar 2022?

Dat kan zéker! Graag zelfs... Je ontvangt hier binnenkort meer informatie over.

Welke ticketopties zijn er?

Als compensatie voor jouw bestelling kun je kiezen om je entreebewijs mee te nemen naar 2022, een voucher aan te vragen (hier hoef je niets voor te doen!), een donatie te doen of een refund aanvraag te doen. Deze keuzes kun je in de compensatiemail maken die de hoofdkaartkoper 27/7 van ons heeft ontvangen. Let op: je kunt t/m 2 augustus jouw keuze doorgeven. Maak je geen keuze, dan krijg je automatisch een voucher toegestuurd.

Tot wanneer kan ik mijn compensatiekeuze doorgeven?

Je kunt via de nieuwsbrief die je hebt ontvangen t/m 2 augustus jouw keuze doorgeven! Maak je geen keuze of maak je deze keuze niet op tijd, dan ontvang je automatisch een voucher.

Hoelang is mijn voucher geldig?

Of je nu in 2020 of in 2021 een voucher hebt ontvangen, deze zijn beiden geldig t/m Geheime Liefde in 2024!