logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Ontdek - Feest - Dans - Geniet

Kaartjes voor het allerfijnste geheim van 2021 zijn nog niet in de verkoop.

Geheime Liefde is verplaatst naar zaterdag 1 & zaterdag 8 mei 2021. Ook dan opent het mysterieuze Fort bij Vechten haar festivaldeuren voor maar liefst 2 dagen Geheime Liefde. Op zaterdag 1 én zaterdag 8 mei lenen de oude bunkers, verlaten tunnels en verstopte hoekjes van het Fort zich opnieuw om nieuw muzikaal talent te ontdekken en van gevestigde namen te genieten.

Wat de precieze invulling van het festivalavontuur gaat zijn blijft, zoals je van ons gewend bent, een mysterie… Ontrafel jij in mei 2021 de heerlijke geheimen van het fort?

Een heerlijke verzameling van geheimen, gebundeld om te ontrafelen!

* I.v.m. de maatregelen rondom het Corona-virus is Geheime Liefde verplaatst naar 1 en 8 mei 2021!

Feitjes

Kijk alvast uit naar zaterdag 1 en zaterdag 8 mei 2021!

Zaterdag 1 mei 2021
12:00 - 00:00 uur
Kaartjes zijn nog niet in de verkoop

Zaterdag 8 mei 2021
12:00 - 00:00 uur
Kaartjes zijn nog niet in de verkoop

Combinatietickets Geheime Liefde en Lief Festival
Combineer 2 liefdevolle festivals in één aankoop. Waar Geheime Liefde het seizoen heerlijk start, sluit Lief Festival het seizoen stijlvol af. Een mooi buitenkansje! Combitickets zullen bij de start van de presale beschikbaar zijn, je bent bovendien nog voordeliger uit ook!

Locatie: Fort bij Vechten, Bunnik (Utrecht)
Minimum leeftijd: 18+

Mijn Route

Go!

Pendelbussen

Per openbaar vervoer reis je via Centraal Station Utrecht. Vanaf hier rijden speciaal ingezette pendelbussen. Deze vertrekken tegenover het Jaarbeursplein (Entree Jaarbeurs/Veemarktplein).

Deze bussen brengen je ook weer terug bij het station waar je bent opgestapt. Een retourticket kost € 5,- en schaf je aan bij de buschauffeur. 

Fiets

Woon je in Utrecht? Het beste en snelste is om dan lekker op de fiets naar Fort Vechten te komen. Vanaf het stadion Galgenwaard is het maar 10 minuten fietsen. Er is een grote fietsenstalling op het Fort aanwezig.

Auto

Het navigatieadres van Fort Vechten is Achterdijk 12, Bunnik (Utrecht). Parkeren is mogelijk op de aangewezen parkeerterreinen, volg de instructies van de parkeerbegeleiders.

Een parkeerticket kost € 12,50 en schaf je middels contant geld of per pin aan bij de parkeerwachter aan, als je deze nog niet van te voren online hebt gekocht.

Veelgestelde Vragen

Waarom in 2021 twee zaterdagen i.p.v. een weekend?

Na alle brieven en mailtjes die wij hebben ontvangen met dezelfde vragen, is er besloten dat Geheime Liefde in 2021 op twee zaterdagen plaats zal vinden, namelijk op zaterdag 1 en op zaterdag 8 mei 2021. We hopen dat dit een klein lichtpuntje voor al onze bezoekers zal zijn.

Ik heb een zondag/vrijdag kaartje, wat nu?

Alle kaartkopers hebben inmiddels vanuit YourTicketProvider een e-mail ontvangen met alle ticketopties. Wanneer je voor een voucher kiest, krijg je een Geheime Liefde voucher waar het aankoopbedrag van jouw bestelling op staat. Dit tegoed kun je in 2021 én in 2022 uitgeven in de ticketshop. Jij, als trouwe bezoeker en kaartkoper, krijgt voorrang. Dit houdt in dat jij je vouchercode met ticketgelden eerder kunt verzilveren dan dat de reguliere kaartverkoop geopend wordt. Jij kan dus als eerste je keuze maken op welke zaterdag je in 2021 naar Geheime Liefde wil komen. Natuurlijk ontvang jij als eerste een berichtje van ons wanneer de datum hiervoor bekend is! Je kunt in deze afgeschermde ticketshop kiezen voor een ticket voor 1 mei of voor 8 mei.

Ik heb een zaterdagkaartje, wat nu?

Alle kaartkopers hebben inmiddels vanuit YourTicketProvider een e-mail ontvangen met alle ticketopties. Wanneer je voor een voucher kiest, krijg je een Geheime Liefde voucher waar het aankoopbedrag van jouw bestelling op staat. Dit tegoed kun je in 2021 én in 2022 uitgeven in de ticketshop. Jij, als trouwe bezoeker en kaartkoper, krijgt voorrang. Dit houdt in dat jij je vouchercode met ticketgelden eerder kunt verzilveren dan dat de reguliere kaartverkoop geopend wordt. Jij kan dus als eerste je keuze maken op welke zaterdag je in 2021 naar Geheime Liefde wil komen. Natuurlijk ontvang jij als eerste een berichtje van ons wanneer de datum hiervoor bekend is.

Ik heb een combiticket met LIEF, wat nu?

Alle kaartkopers hebben inmiddels vanuit YourTicketProvider een e-mail ontvangen met alle ticketopties. Wanneer je voor een voucher kiest, krijg je een Geheime Liefde voucher waar het aankoopbedrag van jouw bestelling op staat. Dit tegoed kun je in 2021 én in 2022 uitgeven in de ticketshop. Jij, als trouwe bezoeker en kaartkoper, krijgt voorrang. Dit houdt in dat jij je vouchercode met ticketgelden eerder kunt verzilveren dan dat de reguliere kaartverkoop geopend wordt. Jij kan dus als eerste je keuze maken op welke zaterdag je in 2021 naar Geheime Liefde wil komen. Natuurlijk ontvang jij als eerste een berichtje van ons wanneer de datum hiervoor bekend is!

Ik heb een weekendticket, wat nu?

Alle kaartkopers hebben inmiddels vanuit YourTicketProvider een e-mail ontvangen met alle ticketopties. Wanneer je voor een voucher kiest, krijg je een Geheime Liefde voucher waar het aankoopbedrag van jouw bestelling op staat. Dit tegoed kun je in 2021 én in 2022 uitgeven in de ticketshop. Jij, als trouwe bezoeker en kaartkoper, krijgt voorrang. Dit houdt in dat jij je vouchercode met ticketgelden eerder kunt verzilveren dan dat de reguliere kaartverkoop geopend wordt. Jij kan dus als eerste je keuze maken op welke zaterdag je in 2021 naar Geheime Liefde wil komen. Natuurlijk ontvang jij als eerste een berichtje van ons wanneer de datum hiervoor bekend is! Je kunt in deze afgeschermde ticketshop kiezen voor alle soorten tickets.

Wanneer start de officiƫle kaartverkoop voor Geheime Liefde 2021?

Dat is afhankelijk van de maatregelen rondom het coronavirus. Houd onze socials goed in de gaten en je hoort dit als eerste!

Is er een verschil tussen beide zaterdagen in 2021?

Beide zaterdagen zullen de muziekstijlen te horen zijn die jullie van ons gewend zijn. Uiteraard blijft de line up zoals jullie weten geheim. Het is uiteraard mogelijk beide zaterdagen te bezoeken. Er is genoeg op het terrein om te ontdekken.

Gaat Geheime Liefde in 2021 wel door?

Wij verwachten dat het fort ons in 2021 gewoon weer zal ontvangen. Laten we hopen dat het virus ons landje tegen die tijd heeft verlaten, reikhalzend kijken wij uit naar het moment dat we weer mogen… Houd onze socials en nieuwsbrief goed in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van alle informatie.

Ik heb mijn kaartje via Ticketswap gekocht, wat nu?

Je kunt met Ticketswap contact opnemen om je geld terug te krijgen.   

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?

Je kunt het contactformulier hiernaast invullen óf een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl met jouw vraag en referentienummer. We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

Ik heb geen compensatiemail gehad, wat nu?

Indien je geen mail vanuit YourTicketProvider hebt gekregen, kan het zijn dat deze in je spambox is beland. Houd er erg in dat alléén hoofdkaartkopers deze mail ontvangen omdat zij de tickets in eerste instantie besteld hebben. Wanneer je echt geen mail gebt gehad, neem dan even contact op met info@yourticketprovider.nl en vermeld hierbij jouw referentienummer. Dan kijken zij even voor je na of je daadwerkelijk geen mail hebt gehad en kunnen zij in dat geval een nieuwe versturen.

Deadline ticketopties verstreken, wat nu?

Heb je geen keuze gemaakt of ben je helemaal vergeten ons te laten weten wat je met je ticket(s) wilt doen? Niet getreurd... Dan worden jouw tickets automatisch omgezet in Geheime Liefde vouchers! Hiermee krijg je voorrang in een afgesloten ticketshop zodat jij als eerste kunt kiezen of je op 1 of op 8 mei 2021 het fort wilt bezoeken.